GASTRONOMİ TARİHİ

Kategori: Turizm

GASTRONOMİ TARİHİ

Kategori: Turizm
Bu Kitabı Beğendiniz mi?
10,00 TL
Kitap Özellikleri
  • ISBN978-975-06-1836-9
EDİTÖR
Hakan YILMAZ
EDİTÖR
Alev DÜNDAR
YAZAR
Ahmet UHRİ
YAZAR
Murat DOĞDUBAY
YAZAR
Özge SAMANCI
YAZAR
Ebru ZENCİR
YAZAR
Alev DÜNDAR
ÜNİTE BAŞLIKLARI
  • 1 İNSANLIĞIN ŞAFAĞINDA BESLENME
  • 2 ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN KÖKENLERİ
  • 3 MEZOPOTAMYA MUTFAĞI
  • 4 ESKİ YUNAN, ROMA, MISIR VE UZAK DOĞU MUTFAKLARI
  • 5 ORTA ÇAĞ VE RÖNESANS DÖNEMLERİNDE MUTFAK KÜLTÜRÜ
  • 6 MODERN ÇAĞ’DA FRANSIZ MUTFAĞININ GELİŞİMİ
  • 7 ENDÜSTRİ DEVRİMİ VE MUTFAKLARA ETKİSİ
  • 8 GASTRONOMİDE YENİ AKIMLAR
Yorum Yapın
  • Puanınız*
KATEGORİLER
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT