GENEL BESLENME

Kategori: Sağlık Bilimleri

GENEL BESLENME

Kategori: Sağlık Bilimleri
Bu Kitabı Beğendiniz mi?
10,00 TL
Kitap Özellikleri
  • ISBN978-975-06-1432-3
EDİTÖR
Türkan KUTLUAY MERDOL
YAZAR
Türkan KUTLUAY MERDOL
YAZAR
Murat BAŞ
YAZAR
Gül KIZILTAN
YAZAR
Funda ŞENSOY
YAZAR
Esin ŞEKER
YAZAR
Ayhan DAĞ
YAZAR
Nilüfer ACAR TEK
ÜNİTE BAŞLIKLARI
  • 1 BESLENMEDE TEMEL İLKELER VE BESİN ÖGELERİ
  • 2 BESİN GRUPLARI VE BESİNLERİN KALİTE TANIMLARI
  • 3 MENÜ PLANLAMA VE STANDART YEMEK TARİFESİ KULLANIMI
  • 4 BESİN SATIN ALMA VE SAKLAMA İLKELERİ
  • 5 BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRME İLKELERİ
  • 6 YEMEK SERVİS YÖNTEMLERİ
  • 7 BESİN HAZIRLAMA VE PİŞİRMEDE HİJYEN VE SANİTASYON İLKELERİ
  • 8 ÖZEL DURUMLARDA BESLENME
Yorum Yapın
  • Puanınız*
KATEGORİLER
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT