GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ

Kategori: Turizm

GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ

Kategori: Turizm
Bu Kitabı Beğendiniz mi?
10,00 TL
Kitap Özellikleri
  • ISBN978-975-06-0643-4
EDİTÖR
Elif ÖZTETİK
YAZAR
Elif ÖZTETİK
YAZAR
Aziz EKŞİ
YAZAR
Nevzat ARTIK
YAZAR
Mükerrem KAYA
YAZAR
Güzin KABAN
YAZAR
Merih KIVANÇ
YAZAR
Candan GÜRAKAN
ÜNİTE BAŞLIKLARI
  • 1 GIDA KONTROLÜ VE MEVZUATINA GİRİŞ
  • 2 KALİTE KAVRAMI VE GIDALARIN KALİTE ÖGELERİ
  • 3 TÜRKİYE'DE GIDA KODEKSİ VE GIDA KONTROLÜ
  • 4 GIDA STANDARTLARI VE KONTROL KRİTERLERİ
  • 5 TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARININ (HACCP) TANIMI VE GENEL PRENSİPLERİ
  • 6 BAZI GIDALARIN ÜRETİMİNDE HACCP UYGULAMALARI
  • 7 GIDA MEVZUATI AÇISINDAN GIDALARDA BULUNAN KONTAMİNATLAR
  • 8 GIDA KONTROL ÖRGÜTLERİ VE GIDA GÜVENLİĞİNDEKİ ROLLERİ
Yorum Yapın
  • Puanınız*
KATEGORİLER
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT