TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ

Kategori: Turizm

TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ

Kategori: Turizm
Bu Kitabı Beğendiniz mi?
10,00 TL
Kitap Özellikleri
  • ISBN978-975-06-1863-5
EDİTÖR
EBRU ZENCİR
ÜNİTE BAŞLIKLARI
  • 1 TEMEL MUTFAK BİLGİLERİ
  • 2 BESİN İŞLEME VE SAKLAMA YÖNTEMLERİ
  • 3 SOSLAR VE ÇORBALAR
  • 4 ET VE ET ÜRÜNLERİ
  • 5 SEBZE VE MEYVELER
  • 6 APERATİFLER, GARNİTÜRLER
  • 7 KURU BAKLAGİLLER VE TAHILLAR
  • 8 EKMEK VE UNLU MAMÜLLER
Yorum Yapın
  • Puanınız*
KATEGORİLER
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT