YİYECEK ÜRETİM TEMELLERİ

Kategori: Turizm

YİYECEK ÜRETİM TEMELLERİ

Kategori: Turizm
Bu Kitabı Beğendiniz mi?
10,00 TL
Kitap Özellikleri
  • ISBN978-975-06-1269-5
EDİTÖR
Hilmi Rafet YÜNCÜ
YAZAR
Hüseyin ÖNEY
YAZAR
Mutlu DOĞAN DÖNMEZ
YAZAR
Dilek ÜNLÜ
ÜNİTE BAŞLIKLARI
  • 1 ÖĞÜN PLANLAMASI
  • 2 MUTFAK TASARIMI VE MUTFAKTA KULLANILAN ARAÇLAR
  • 3 EVDE YİYECEK ÜRETİM SÜRECİ
  • 4 YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ
  • 5 YİYECEK İŞLEME YÖNTEMLERİ
  • 6 MUTFAKTA ÜRETİLEN YEMEK ÇEŞİTLERİ
  • 7 SÜT ÜRÜNLERİ VE YUMURTA
  • 8 SÜSLEME VE SUNUM
Yorum Yapın
  • Puanınız*
KATEGORİLER
Üye Girişi Üye Ol
0 Sepetinizde ki Ürün Sayısı
SEPETE GİT