GIDA GÜVENLİĞİNİN TEMEL PRENSİPLERİ

₺110.00

978-975-06-2233-5
LBV212U

Quantity
Stokta var!

1 .Ünite Gıda Güvenliği
2 .Ünite Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler
3 .Ünite Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler
4 .Ünite Gıda Kaynaklı Virüsler
5 .Ünite Gıda Kaynaklı Parazitler
6 .Ünite Kimyasal Gıda Güvenliği Tehlikeleri
7 .Ünite Gıda Güvenliği Ve Kalite Kontrol Sistemleri
8 .Ünite Gıda Kaynaklı Patojenlerin Epidemiyolojisi
9 .Ünite Gıdalarda Bozulma
10 .Ünite Gıda Muhafazası
11 .Ünite Gıda Katkı Maddeleri
12 .Ünite Gıda Mevzuatı

978-975-06-2233-5 .