TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

₺ 110,00

978-975-06-1908-3

ASC201U

Lütfen Düzeltme Cetvelini Kontrol Ediniz!

DÜZELTME CETVELİ

Aantal

1 .Ünite Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
2 .Ünite Orta Asya, Selçuklu veBeylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü
3 .Ünite Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü
4 .Ünite Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü
5 .Ünite Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü
6 .Ünite Türk Mutfak Kültürü ile Diğer Mutfakların Etkileşimi
7 .Ünite Türk Mutfak Kültürü Bağlamında Geleneksel Mekânlar, Yiyecek ve İçecekler
8 .Ünite Türk Mutfağından Yemek Örnekleri

. 978-975-06-1908-3