KİTAP SATIŞ ÜCRET İADE PROSEDÜRÜ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kitap satış internet sitesi üzerinden alınan kitaplara ilişkin ücret iade işlemlerinde aşağıdaki prosedürler uygulanacaktır.

1.    İnternet sitesinden yapılan satın alma işlemlerinde hatalı kitap almışsanız işlemler Sanal POS üzerinden gerçekleştiğinden aynı gün içinde tarafımıza ulaşıldığında işlem tamamen iptal edilecek, sizden siparişi yeniden oluşturmanız istenecektir.

2.  Hatalı işlem yaptığınızda internet sitesinde bulunan Ücret İade Dilekçesini doldurup mavi mürekkepli bir kalemle imzalayarak yanlış aldığınız kitap ve/veya kitaplarla birlikte ilinizde bulunan Açıköğretim Bürosuna götürmeniz gerekmektedir. Ücret iadeniz, dilekçeniz tarafımıza ulaştıktan sonra gerekli iş ve işlemlerin akabinde belirttiğiniz hesap numaranıza iade edilecektir.

3.   Kitaplarda sizden kaynaklı bir deforme tespit edildiğinde iade işlemi yapılmayacaktır.

4.    Ücret İade Dilekçesinde ilgili alanlar eksiksiz olarak doldurulmalıdır.

a.     Bilgiler bilgisayar ile ya da elle doldurulabilir.

b.    İmza atarken mavi mürekkepli bir kalem kullanmanız gerekmektedir.

c.     İmzasız dilekçeler kesinlikle işleme alınmayacaktır.

d.    Ücret iadesinin gerçekleştirilebilmesi için iade tutarının yatırılması istenen banka hesabı siparişi veren kişiye ait olmalıdır.

5.     Ücret iadeniz en geç yirmi (20) iş günü içinde tamamlanacaktır. Süreç ile ilgili bilgilendirme için bize kitapsatis@anadolu.edu.tr adresinden e-posta gönderebilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi

Kitap Yazım, Basım ve Dağıtım Koordinatörlüğü