
978-975-06-1432-3
EVI108U
DERS KİTABININ SATIŞI YAPILMAMAKTADIR.
DERS KİTABINA ekampus.anadolu.edu.tr ADRESİNDEN ERİŞİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
1 .Ünite Beslenmede Temel Ilkeler Ve Besin Ögeleri
2 .Ünite Besin Grupları Ve Besinlerin Kalite Tanımları
3 .Ünite Menü Planlama Ve Standart Yemek Tarifesi Kullanımı
4 .Ünite Besin Satın Alma Ve Saklama Ilkeleri
5 .Ünite Besin Hazırlama Ve Pişirme Ilkeleri
6 .Ünite Yemek Servis Yöntemleri
7 .Ünite Besin Hazırlama Ve Pişirmede Hijyen Ve Sanitasyon Ilkeleri
8 .Ünite Özel Durumlarda Beslenme