978-975-06-2600-5
ASC209U
Kitap Kodu: 2913-0-0-0-2309-V01
1. Ünite: GASTRONOMİ VE MEDYA İLİŞKİSİ
2. Ünite: BEYAZPERDEDE GASTRONOMİ: SİNEMA
3. Ünite: YAZILI MEDYADA GASTRONOMİ: GAZETE VE DERGİ
4. Ünite: EKRANDAKİ GASTRONOMİ: TELEVİZYON
5. Ünite: DİJİTAL MEDYADA GASTRONOMİ: İNTERNET
6. Ünite: ETKİLEŞİMLİ GASTRONOMİ: SOSYAL MEDYA
7. Ünite: OBJEKTİFTEKİ GASTRONOMİ: FOTOĞRAF
8. Ünite: GASTRONOMİNİN TOPLUMSAL SERÜVENİ: SOSYOLOJİ