GASTRONOMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

₺110,00

978-975-06-4116-9

ASC106U

Lütfen Düzeltme Cetvelini Kontrol Ediniz!

DÜZELTME CETVELİ

Adet

1 .Ünite Sürdürülebilirlik Kavramı
2 .Ünite Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri
3 .Ünite Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler
4 .Ünite Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları
5 .Ünite Gastronomide İnsan Sağlığı ve Politikaları
6 .Ünite Sürdürülebilir Beslenme Modelleri
7 .Ünite Yavaş Hareketi ve Gastronomi
8 .Ünite Gastroekoloji

978-975-06-4116-9 .