![](https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/6140-large_default/gida-mevzuati-ve-kalite-yoenetimi.jpg)
1 .Ünite Gıda Kontrolü ve Mevzuatına Giriş
2 .Ünite Kalite Kavramı ve Gıdaların Kalite Ögeleri
3 .Ünite Türkiye’de Gıda Kodeksi ve Gıda Kontrolü
4 .Ünite Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri
5 .Ünite Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) Tanımı ve Genel Prensipleri
6 .Ünite Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları
7 .Ünite Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar
8 .Ünite Gıda Kontrol Örgütleri ve Gıda Güvenliğindeki Rolleri