GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ

₺ 150,00

978-975-06-0643-4

GKA105U

Lütfen Düzeltme Cetvelini Kontrol Ediniz!

DÜZELTME CETVELİ

Aantal

1 .Ünite  Gıda Kontrolü ve Mevzuatına Giriş
2 .Ünite  Kalite Kavramı ve Gıdaların Kalite Ögeleri
3 .Ünite  Türkiye’de Gıda Kodeksi ve Gıda Kontrolü
4 .Ünite  Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri
5 .Ünite  Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) Tanımı ve Genel Prensipleri
6 .Ünite  Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları
7 .Ünite  Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar
8 .Ünite  Gıda Kontrol Örgütleri ve Gıda Güvenliğindeki Rolleri

. 978-975-06-4435-1