978-975-06-4435-1
GKA105U
Kitap Kodu: 2103-0-0-0-2409-V01
1 .Ünite Gıda Güvenliği Açısından TemizlikDezenfeksiyon-Hijyen ve Sanitasyon
2 .Ünite Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Güvenliğinde Riskler
3 .Ünite Gıda İşletmelerinde Gıda Güvenliği ve Uygulamaları
4 .Ünite Gıda İşletmelerinde Kalite ve Kalite Standartları
5 .Ünite Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması
6 .Ünite Gıda İşletmelerinde Kontrol ve Türk Gıda Mevzuatı
7 .Ünite Sahte Gıda Üretimi ve Tüketicilerin Bilgilendirilmesi
8 .Ünite Uluslararası Gıda Mevzuatı ve İlgili Kuruluşlar