GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ
150,00 ₺
1 .Ünite Gıda Kontrolü ve Mevzuatına Giriş
2 .Ünite Kalite Kavramı ve Gıdaların Kalite Ögeleri
3 .Ünite Türkiye’de Gıda Kodeksi ve Gıda Kontrolü
4 .Ünite Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri
5 .Ünite Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) Tanımı ve Genel Prensipleri
6 .Ünite Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları
7 .Ünite Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar
8 .Ünite Gıda Kontrol Örgütleri ve Gıda Güvenliğindeki Rolleri
. 978-975-06-4435-1