
1 .ÜNİTE: YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ VE NAR YETİŞTİRİCİLİĞİ
2 .ÜNİTE: SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ VE ZEYTİN YETİŞTİRİCİLİĞİ
3 .ÜNİTE: SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
4 .ÜNİTE: ÜZÜM VE ÜZÜMSÜ MEYVE TÜRLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
5 .ÜNİTE: TURUNÇGİLLER VE İNCİR YETİŞTİRİCİLİĞİ
6 .ÜNİTE: DOMATES, BİBER, PATLICAN, FASULYE VE BEZELYE
YETİŞTİRİCİLİĞİ
7 .ÜNİTE: LAHANA, KARNABAHAR, BROKOLİ, MAYDANOZ, SALATA-MARUL
YETİŞTİRİCİLİĞİ
8 .ÜNİTE: SOĞAN, SARIMSAK, PIRASA, ISPANAK VE HAVUÇ YETİŞTİRİCİLİĞİ
9. ÜNİTE: YAZLIK VE KIŞLIK KABAKLAR, HIYAR, KAVUN, KARPUZ VE
ENGİNAR YETİŞTİRİCİLİĞİ
10. ÜNİTE: SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ